Bone написав:
Якщо в хостмайстрі в правилах пишуть, що є особа, яка займається реєстрування домену і є особа, яка керує доменом, то я сумніваюся, що там заборонено одній особі реєструвати домен для когось іншого.
До мене за своє життя жодного спамерського листу не надійшло, хоча у мене біля 5 адрес.
Це ви у нас такі розумні, добре знаєте, що таке "whois", і де його знаходити. Якщо людина не знає, як зареєструвати домен, то навряд чи вона знає тоді, що то таке.
Якщо людина не розібралася з доменом, то навряд чи вона за 5 хвилин прикріпить вам через freedns dns.
Я сумніваюсь, що за 10 років у цього користувача будуть ті ж плани, і він буде розвивати свій сайт. Скоріш за все, це хвиля натхнення зробити щось своїми руками, яка проходить через пару місяців, максимум - через рік.
а) там ЗАБОРОНЕНО одній особі реєструвати домен комусь іншому. я знаю, що пишу.
б) щасливчик
в) я набрав у браузері (FF) "whois" - браузер знайшов потрібне сам. На крайній випадок - who.is.
г) там відмінна інструкція... і ніхто не обмежує нікого 5 хвилинами. Зрештою, ви доводите, що, значить, воно їй не треба...
д) Тоді узагалі незрозуміло, нащо під таке тимчасове натхнення ще й пропонувати зареєструвати домен... закинутих сайтів вистача...