Форум TopUA.NET

Український Хостинг
Сьогодні: 10 лютого 2012, 10:50

Часовий пояс UTC + 2 годин

Створити нову тему Відповісти  [ 15 повідомлень ] 
Автор Повідомлення
 Тема повідомлення: Питаннячко...
ПовідомленняДодано: 15 травня 2008, 10:59 
Офлайн

Повідомлення: 5
підкажіть будь-ласка нубику, як змінити імя домену свого сайту, щоб було без .hmarka і чи взагалі такий варіант можливий. Зарання дяк.

Справедливість існує поки живе останній придурок який в неї вірить.
Я живу - вона існує.

Статус - роздупляємося

Догори
 Профіль  

Тема повідомлення: Re: Питаннячко...
ПовідомленняДодано: 15 травня 2008, 14:22 
Офлайн

Повідомлення: 1446
Обзавестись доменом, припаркувати (описано на форумі)...

Догори
 Профіль  

ПовідомленняДодано: 16 травня 2008, 16:36 
Офлайн

а можна на опис? я так і не зміг найти де ця темка.

Я живу - вона існує.

Статус - роздупляємося

Догори
 Профіль  

ПовідомленняДодано: 16 травня 2008, 20:26 
Офлайн

Судячи з усього, вам слід скористатись послугами будь-якої компанії реєстратора... На зразок iname.ua

Догори
 Профіль  

ПовідомленняДодано: 17 травня 2008, 19:29 
Офлайн

Повідомлення: 158
О! ДеасФакк! Ти вже й тут:) Шукай відповідь у цьому розділі. Тут все є. Якщо не знайдеш, пиши на board.gameplay, я детально розповім.

Догори
 Профіль  

ПовідомленняДодано: 17 травня 2008, 19:48 
Офлайн

Повідомлення: 158
бл1н. помилився розділами. шукай все тут: topic83.html

Догори
 Профіль  

ПовідомленняДодано: 18 травня 2008, 15:11 
Офлайн

Повідомлення: 31
Якщо Ви хочете прикріпити домен в зоні "org.ua", то це буде найправильніший вибір. Він безплатний, гарний і без всяких особливостей. Якщо хочете його замовити, то я, якщо треба, зможу Вам допомогти :D :wink:

Догори
 Профіль  

ПовідомленняДодано: 26 травня 2008, 21:08 
Офлайн

Цитата:
О! ДеасФакк! Ти вже й тут:)

так-так, і тут спокою не дам ;)
Цитата:
помилився розділами. шукай все тут: topic83.html

темово, дуже мудрьоно але темово, піймаю фанйу інет хвилю і буду паритися.
Цитата:
Якщо Ви хочете прикріпити домен в зоні "org.ua", то це буде найправильніший вибір. Він безплатний, гарний і без всяких особливостей. Якщо хочете його замовити, то я, якщо треба, зможу Вам допомогти

буду вельми вдячний, якшо шо просигналю.

так як я зрозумів то звичайний адресок наприклад зарегенений на хмарці не мона переробити на якийся свій власний якщо він немає аналогу в паутині? чи я щось не зрозумів? (якшо будуть якісь заумні термені як ото "гендель" і тп., перекладіть будь-ласка ;) )

Я живу - вона існує.

Статус - роздупляємося

Догори
 Профіль  

ПовідомленняДодано: 26 травня 2008, 21:11 
Офлайн

Можна прикрутити іншу адресу, але спершу вона мусить вам належати, а отже бути зареєстрованою.

Догори
 Профіль  

ПовідомленняДодано: 30 травня 2008, 19:04 
Офлайн

Цитата:
так як я зрозумів то звичайний адресок наприклад зарегенений на хмарці не мона переробити на якийся свій власний якщо він немає аналогу в паутині? чи я щось не зрозумів? (якшо будуть якісь заумні термені як ото "гендель" і тп., перекладіть будь-ласка ;) )

Не дуже зрозумів запитання, але щось відповім :D Спочатку Вам потрібно зареєструвати домен. А потім просто прикріпляєте його до аккаунту (на хмарці це "просто прикріпити" не так уже й просто :D ) Якщо домену, який Ви хочете зареєструвати не існує, то Ви не зможете його використовувати :lol: Але якщо він не існує, то Ви можете його зареєструвати, а тоді уже використовувати. Якщо домен зареєстрований, то це значить, що все, що Ви можете з ним зробити - це якось (багато людей на цьому форумі знають як) вивідати email власника домена і попросити його про видалення домену, або чекати, поки його не видалять (безплатні реєстратори цього не роблять, тому Ви можете надіятися тільки на власника домену). Якщо захочете зареєструвати домен в області "org.ua", то зверніться до мене (не потрібно тривожити шановних веб-програмістів - у них і так повно роботи :D ) Мій ICQ - :arrow: 5902140, а email - :arrow: yahensky@gmail.com і :arrow: yahensky@online.ua.

Догори
 Профіль  

ПовідомленняДодано: 31 травня 2008, 21:55 
Офлайн

Bone написав:
Цитата:

Не дуже зрозумів запитання, але щось відповім :D Спочатку Вам потрібно зареєструвати домен. А потім просто прикріпляєте його до аккаунту (на хмарці це "просто прикріпити" не так уже й просто :D ) Якщо домену, який Ви хочете зареєструвати не існує, то Ви не зможете його використовувати :lol: Але якщо він не існує, то Ви можете його зареєструвати, а тоді уже використовувати. Якщо домен зареєстрований, то це значить, що все, що Ви можете з ним зробити - це якось (багато людей на цьому форумі знають як) вивідати email власника домена і попросити його про видалення домену, або чекати, поки його не видалять (безплатні реєстратори цього не роблять, тому Ви можете надіятися тільки на власника домену). Якщо захочете зареєструвати домен в області "org.ua", то зверніться до мене (не потрібно тривожити шановних веб-програмістів - у них і так повно роботи :D ) Мій ICQ - :arrow: 5902140, а email - :arrow: yahensky@gmail.com і :arrow: yahensky@online.ua.

М'яко кажучи, ржов...
1) нащо відповідати, коли ВЖЕ відповіли?..
2) прикріпити і на Хмарці просто. Навіть, елементарно. Дмитро написав інструкцію з ілюстраціями бозна-коли, я переклав на українську... див. FAQ
3) "якось" вивідати - лол... а хіба емейл не вказаний у whois кожного домену?.. чи до whois інструкція окрема треба?
4) безкоштовні реєстратори не видаляють?.. а ви, однак, наївний... кожен домен *.org.ua реєструється на рівно 10 років
5) ви не маєте права реєструвати комусь домен в .org.ua. Такі правила.
P.s.: е-мейл ви на радість спамерам залишили?

Догори
 Профіль  

ПовідомленняДодано: 31 травня 2008, 22:15 
Офлайн

Якщо в хостмайстрі в правилах пишуть, що є особа, яка займається реєстрування домену і є особа, яка керує доменом, то я сумніваюся, що там заборонено одній особі реєструвати домен для когось іншого.
До мене за своє життя жодного спамерського листу не надійшло, хоча у мене біля 5 адрес.
Це ви у нас такі розумні, добре знаєте, що таке "whois", і де його знаходити. Якщо людина не знає, як зареєструвати домен, то навряд чи вона знає тоді, що то таке.
Якщо людина не розібралася з доменом, то навряд чи вона за 5 хвилин прикріпить вам через freedns dns.
Я сумніваюсь, що за 10 років у цього користувача будуть ті ж плани, і він буде розвивати свій сайт. Скоріш за все, це хвиля натхнення зробити щось своїми руками, яка проходить через пару місяців, максимум - через рік.

Догори
 Профіль  

ПовідомленняДодано: 31 травня 2008, 22:34 
Офлайн

Bone написав:
Якщо в хостмайстрі в правилах пишуть, що є особа, яка займається реєстрування домену і є особа, яка керує доменом, то я сумніваюся, що там заборонено одній особі реєструвати домен для когось іншого.
До мене за своє життя жодного спамерського листу не надійшло, хоча у мене біля 5 адрес.
Це ви у нас такі розумні, добре знаєте, що таке "whois", і де його знаходити. Якщо людина не знає, як зареєструвати домен, то навряд чи вона знає тоді, що то таке.
Якщо людина не розібралася з доменом, то навряд чи вона за 5 хвилин прикріпить вам через freedns dns.
Я сумніваюсь, що за 10 років у цього користувача будуть ті ж плани, і він буде розвивати свій сайт. Скоріш за все, це хвиля натхнення зробити щось своїми руками, яка проходить через пару місяців, максимум - через рік.

а) там ЗАБОРОНЕНО одній особі реєструвати домен комусь іншому. я знаю, що пишу.
б) щасливчик
в) я набрав у браузері (FF) "whois" - браузер знайшов потрібне сам. На крайній випадок - who.is.
г) там відмінна інструкція... і ніхто не обмежує нікого 5 хвилинами. Зрештою, ви доводите, що, значить, воно їй не треба...
д) Тоді узагалі незрозуміло, нащо під таке тимчасове натхнення ще й пропонувати зареєструвати домен... закинутих сайтів вистача...

Догори
 Профіль  

ПовідомленняДодано: 13 липня 2009, 15:44 
Офлайн

Повідомлення: 1
[LP]LordPro.teus написав:
Bone написав:

а) там ЗАБОРОНЕНО одній особі реєструвати домен комусь іншому. я знаю, що пишу.
б) щасливчик
в) я набрав у браузері (FF) "whois" - браузер знайшов потрібне сам. На крайній випадок - who.is.
г) там відмінна інструкція... і ніхто не обмежує нікого 5 хвилинами. Зрештою, ви доводите, що, значить, воно їй не треба...
д) Тоді узагалі незрозуміло, нащо під таке тимчасове натхнення ще й пропонувати зареєструвати домен... закинутих сайтів вистача...

Як я можу дізнатись IP-адресу серверу?

Щоб визначити IP-адресу серверу, достатньо виконати наступну команду: ping <ваш_сайт> (приклад: ping mysite.fsweb.ne Я не до кінця зрозумів куди це треба вводити щоб дізнатися айпі адресу сервера? Допоможіть!

Догори
 Профіль  

ПовідомленняДодано: 13 липня 2009, 22:02 
Офлайн

У Win XP - "Пуск"->"Выполнить"

Догори
 Профіль  

Відображати повідомлення за:  Сортувати за  
Створити нову тему Відповісти  [ 15 повідомлень ] 

Часовий пояс UTC + 2 годин

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете додавати файли у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  
Реклама:
включавший стеклянная мозаика
Магнитно-резонансная томография в ЮЗАО.
DISCLAIMER: All messages made available as part of this discussion group (including any bulletin boards and chat rooms) and any opinions, advice, statements or other information contained in any messages posted or transmitted by any third party are the responsibility of the author of that message. The fact that a particular message is posted on or transmitted using this web site does not mean that we endorsed that message in any way or verified the accuracy, completeness or usefulness of any message. Although we require that all users read and agree with the forum rules, we cannot constantly monitor forum activity. We encourage visitors to the forum to report any objectionable message to moderators. Once again, this forum is not monitored 24/7.