Доброго дня. Маю питання щодо парковки домену на мій блог у topua.net. Рік тому я пробував реєструвати безкоштовний домен nattfodd.org.ua, але система, як мені пояснили, занесла NS-сервери HMARKA до чорного списку. Потім я ледве припаркував до свого сайту домен pp.ua (також безкоштовний), але для цього я був змушений танцювати з бубном - мішати IP неймсерверів хмарки та нового доменного імені. І хоча врешті-решт мені вдалося припаркувати pp.ua до серверів хмарки, я не певен, що зможу це повторити вдруге.
Зараз я хочу зареєструвати платний домен - .com або щось подібне. Чи будуть у мене такіж самі проблеми, як і при реєстрації домену *.org.ua та *.pp.ua ? Та ще раз повторю питання до Дмитра, якщо від це прочитає (або може хтось має зайвий аккаунт на fsweb чи де-інде і поділиться ним

) - чи можна за окрему плату перенести мій сайт з хмарки на інший хостнговий план (старий, новий, не важливо), де неймсервера не знаходятся у чорному списку? Хостинг topua мені цілком подобається, але проблема з NS змущує мене шукати заміну, а переїжджати дуже не хочеться