Форум TopUA.NET

Український Хостинг
Сьогодні: 21 листопада 2017, 19:07

Часовий пояс UTC + 2 годин




Створити нову тему Відповісти  [ 12 повідомлень ] 
Автор Повідомлення
 Тема повідомлення: Шапка і низ
ПовідомленняДодано: 18 жовтня 2007, 13:28 
Офлайн

З нами з: 26 вересня 2007, 21:03
Повідомлення: 10
Звідки: Львів
Згідно інструкції має бути можливість додавати глобальні й локальні хедери й футери, це в мене руки не звідти ростуть чи така можливість відключена?


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 18 жовтня 2007, 13:51 
Офлайн
TopUA: Адміністратор

З нами з: 1 жовтня 2006, 15:55
Повідомлення: 2715
Така можливість працює.

Дякую. :)

_________________
● Підтримка користувачів — виключно через форум підтримки
Умови надання послуг безкоштовного хостингу


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 18 жовтня 2007, 21:46 
Офлайн

З нами з: 26 вересня 2007, 21:03
Повідомлення: 10
Звідки: Львів
Не згоден. Працює лише filekeeper_dirinfo.html, хіба що в решті html не дозволено :(


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 18 жовтня 2007, 21:58 
Офлайн
TopUA: Адміністратор

З нами з: 1 жовтня 2006, 15:55
Повідомлення: 2715
Тоді вибачте...
:oops:

_________________
● Підтримка користувачів — виключно через форум підтримки
Умови надання послуг безкоштовного хостингу


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 18 жовтня 2007, 22:05 
Офлайн

З нами з: 26 вересня 2007, 21:03
Повідомлення: 10
Звідки: Львів
І ще, вибачте якщо дістав. Розумію, що javascript це небезпечно, але ж хоч css дозвольте, як не в style-гегах, то хоч усередині стандартних, навіть розмір букв і колір не поредагувати :(


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 18 жовтня 2007, 22:11 
Офлайн
TopUA: Адміністратор

З нами з: 1 жовтня 2006, 15:55
Повідомлення: 2715
Стилі дозволені всередині стандартних тегів...

_________________
● Підтримка користувачів — виключно через форум підтримки
Умови надання послуг безкоштовного хостингу


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 18 жовтня 2007, 22:30 
Офлайн

З нами з: 26 вересня 2007, 21:03
Повідомлення: 10
Звідки: Львів
тим не менше
<div style="background-color: red;">
бла-бла-бла
</div>
не має ефекту :(


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 18 жовтня 2007, 22:51 
Офлайн
TopUA: Адміністратор

З нами з: 1 жовтня 2006, 15:55
Повідомлення: 2715
http://www.filekeeper.org/download/a301 ... t/test.txt
Додав такий код:

Код:
<p>
<div style="font-size:25px;line-height:30px;color:red;background-color:blue;text-decoration:bold">TEST</div>


Нижче додав ваш код...

_________________
● Підтримка користувачів — виключно через форум підтримки
Умови надання послуг безкоштовного хостингу


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 18 жовтня 2007, 23:14 
Офлайн

З нами з: 26 вересня 2007, 21:03
Повідомлення: 10
Звідки: Львів
Бачу, що у тебе працює. Це тішить. Але бачу, що якийсь обробник у мене стилі вирізає :cry: .


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 19 жовтня 2007, 00:19 
Офлайн
TopUA: Адміністратор

З нами з: 1 жовтня 2006, 15:55
Повідомлення: 2715
Обробник у нас один на всі акаунти :)

Я не бачу сенсу продовжувати цю дискусію. Якщо ви таки надасте повне посилання на «проблемну» сторінку — я спробую розібратись у чому проблема, але витрачати стільки часу на переливання з пустого в порожнє я не маю змоги.

Вибачте.

_________________
● Підтримка користувачів — виключно через форум підтримки
Умови надання послуг безкоштовного хостингу


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 19 жовтня 2007, 00:37 
Офлайн

З нами з: 26 вересня 2007, 21:03
Повідомлення: 10
Звідки: Львів
Та я не хочу насідати. Воно мені й не смертельно, просто в чім справа не можу зрозуміти, а цікаво ж.

Сторінка

Як сам написав:
Код:
<div style="display: none;">
  <a href="http://www.prykladna.lviv.ua"><img src="http://www.prykladna.lviv.ua/images/top.gif" /></a>
</div>


Результат:
Код:
<div>
  <a href="http://www.prykladna.lviv.ua">
    <img src="http://www.prykladna.lviv.ua/images/top.gif">
  </a>
</div>


Ну ж явне вирізання :(. Може стилі заборонені для filekeeper_dirinfo.html ? Можете й не розбиратись якшо впадло :). Але був би вдячний :)


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 19 жовтня 2007, 02:24 
Офлайн
TopUA: Адміністратор

З нами з: 1 жовтня 2006, 15:55
Повідомлення: 2715
Нарешті конкретика, дякую! :)

Для виправлення помилки мені знадобилось п'ять хвилин. На написання всіх відповідей у цю тему знадобилось набагато більше часу (і мого і вашого).

Дякую що сповістили про проблему!

_________________
● Підтримка користувачів — виключно через форум підтримки
Умови надання послуг безкоштовного хостингу


Догори
 Профіль  
 
Відображати повідомлення за:  Сортувати за  
Створити нову тему Відповісти  [ 12 повідомлень ] 

Часовий пояс UTC + 2 годин


Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість


Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете додавати файли у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Український переклад © 2005-2007 Українська підтримка phpBB


TOP.TOPUA.NET