Форум TopUA.NET

Український Хостинг
Сьогодні: 23 травня 2012, 20:52

Часовий пояс UTC + 2 годин

Створити нову тему Відповісти  [ 4 повідомлень ] 
Автор Повідомлення
 Тема повідомлення: проблема часу...?!
ПовідомленняДодано: 6 лютого 2007, 19:15 
Офлайн

Повідомлення: 66
Вітаю!
...після того як я отримав хостінг від топЮА у мене проблема з вільним часом, а точніше у його відсутності.
А тепер питання до майстрів :
- як ви встигаєте все - і житти, і майструвати сайти..?
і питання до рута, до Дмитра точніше,
- чи будите перевіряти і якось карати власників хостінгу чиї сайти повільно, але ефективно створюються, оновлюються...

Догори
 Профіль  

Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 6 лютого 2007, 19:39 
Офлайн
TopUA: Адміністратор

Повідомлення: 2487
Можете переглянути розділ подачі замовлень — ми працюємо відкрито і публікуємо всі рішення по всім акаунтам, у тому числі при видаленні або блокуванню акаунтів. Видаляються лише ті акаунти, на яких зовсім нічого немає протягом значного часу (1-3 місяці в залежності від активності на акаунті), за такою схемою: якщо на акаунті є хоча б кілька файлів, акаунт спочатку блокується (розрахунок на те що користувач зв'яжеться за нами і повідомить причину неактивності акаунту). Далі, якщо не отримуємо ніякої реакції від користувача протягом 2-4 тижнів, акаунт видаляється.

Догори
 Профіль  

Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 8 лютого 2007, 14:19 
Офлайн

Дмитро написав:
Далі, якщо не отримуємо ніякої реакції від користувача протягом 2-4 тижнів, акаунт видаляється.

...чудові умови для мене

Догори
 Профіль  

Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 14 лютого 2007, 11:37 
Офлайн

прошу віднестись з розумінням

:( ось вже минає 6-ий день без стабільного доступу до інтернету, через Лайф! ... так кинули вони мене... (кажуть різне... проблема у вишці що біля мого дому...)
я не можу нормально сконектитись і передати файли по фтп на сервер... у кращому випадку звязок триває від 2- до 6 хвилин і заліпає...

ось через такі форс-мажорні обставини у мене можуть виникнути проблеми повязанні з хостінгом...

альтернитиви майже немає, дом тел. - нема, кабільний інтернет нема!
залишається вайфай у барі з ноутом але це трішки дорогувато, але якість та швидкісь звязку :o
і ще можливо зміню мобільного оператора на Білайн чи ... :?

Догори
 Профіль  

Відображати повідомлення за:  Сортувати за  
Створити нову тему Відповісти  [ 4 повідомлень ] 

Часовий пояс UTC + 2 годин

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете додавати файли у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  
Реклама:
аудиореклама
блок автоматического запуска генератора
магазин, детские игрушек, в нашем интернет магазине вы можете купить мягкие игрушки таких фирм
DISCLAIMER: All messages made available as part of this discussion group (including any bulletin boards and chat rooms) and any opinions, advice, statements or other information contained in any messages posted or transmitted by any third party are the responsibility of the author of that message. The fact that a particular message is posted on or transmitted using this web site does not mean that we endorsed that message in any way or verified the accuracy, completeness or usefulness of any message. Although we require that all users read and agree with the forum rules, we cannot constantly monitor forum activity. We encourage visitors to the forum to report any objectionable message to moderators. Once again, this forum is not monitored 24/7.