Дмитро написав:
Вітаю,
Будь ласка, перегляньте мої останні повідомлення на вашу адресу, я надіслав вам посилання на виправлену базу даних.
Дякую.
Шановний пане Дмитро!
Виправлену базу даних скачав.
При спробі відновлення з адмінки форуму прямо на сервер видало ось це:
Цитата:
Error importing backup file
DEBUG MODE
SQL Error : 1064 You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to
your MySQL server version for the right syntax to use near '209', '218a7247f2', '',
'http://uath.org/nev/index.php [b:218a7247f2]Научный ' at line 1
INSERT INTO phpbb_nus__posts_text (post_id, bbcode_uid, post_subject, post_text) VALUES
('208', '7d4f00fa86', '', '# Иудаизм: 33% INSERT INTO phpbb_nus__posts_text (post_id,
bbcode_uid, post_subject, post_text) VALUES('209', '218a7247f2', '',
'http://uath.org/nev/index.php [b:218a7247f2]Научный атеист: 100%[/b:218a7247f2] Научные
атеисты - классные ребята! Они знают правила спора, они знают законы термодинамики и могут
четко объяснить теорию эволюции за пять минут. Их больше интересует, как устроен мир, а не
каким он должен быть. Скорее всего, это самый перспективный типаж людей, у которого -
большое будущее. Остальные типажи: Воинствующий атеист: 50% Теист: 0% Агностик: 0% Апатеист
(равнодушный атеист): 50% Духовный атеист: 50% Озлобленный атеист: 33%'); INSERT INTO
phpbb_nus__posts_text (post_id, bbcode_uid, post_subject, post_text) VALUES('210',
'ecca6290ab', '', 'Я справжній атеїст!!!!!!!!!

'); INSERT INTO phpbb_nus__posts_text
(post_id, bbcode_uid, post_subject, post_text) VALUES('211', 'e56200c904', '',
'[quote:e56200c904=\"ЧЕРЕП\"]Я справжній атеїст!!!!!!!!!

[/quote:e56200c904] А нам,
несправжнім теж непогано живеться у лоні матері РУН-віри

До речі, рекомендую, обирайте
аватарку: [img:e56200c904]http://nus.uaforums.net/uploaded-images/nus/3_1201_1.jpg
[/img:e56200c904]

Десь у мене ще є, знайду- відправлю.'); INSERT INTO
phpbb_nus__posts_text (post_id, bbcode_uid, post_subject, post_text) VALUES('212',
'082752708b', '', '[quote:082752708b=\"ЧЕРЕП\"]Научные атеисты - классные ребята! Они знают
правила спора, они знают законы термодинамики и могут четко объяснить теорию эволюции за
пять минут. [b:082752708b]Их больше интересует, как устроен мир, а не каким он должен быть
[/b:082752708b]. Скорее всего, это самый перспективный типаж людей, у которого - большое
будущее. [/quote:082752708b] Мабуть, тому я не науковий, що мене більше цікавить, яким
повинен бути світ, а не яким він є. Так-що тест досить реалістичний.'); INSERT INTO
phpbb_nus__posts_text (post_id, bbcode_uid, post_subject, post_text) VALUES('213',
'8a99cc5d93', '', '[quote:8a99cc5d93=\"ЧЕРЕП\"] [quote:8a99cc5d93]Систематика, наприклад, це
поле суцільного і абсолютного суб"
Line : 980
File : admin_db_utilities.php
Через phpMyAdmin імпорт бази пройшов коректно. 
))
Цитата:
Import has been successfully finished, 6372 queries executed.
Але таблиці бази не були замінені, а були додані нові таблиці бази даних, бо у старого
форуму вони мають префікс.
Відредагував файл .config форуму, вказав шлях до таблиць з префіксом старого форуму.Форум почав відображатись у зміненому вигляді. Але!
1.Усі тексти кирилицею відображаються ось так: "???????????? ????????"2.Бекап явно старий, за серпень, бо зареєстрованих учасників 37, а зараз їх уже під 100
чоловік і повідомлень на форумі- 2400, а зараз їх близько 8000, отже це дуже старий наш
бекап, явно потрібен більш свіжий.
для боротьби з кодуванням поліз у файл форуму includes\db.php і там у передостанньому рядку,
перед:
Цитата:
?>
додав рядок:
Цитата:
$db->sql_query("SET NAMES 'utf8_deneral_ci'");
Результат:нічого не змінилось, замінив на:
Цитата:
$db->sql_query("SET NAMES 'cp1251'");
Результат:нічого не змінилось, усі тексти повідомлень:"????? ????".
У базі даних вказано кодування таблиць:
latin1_swedish_ci,пробую додати рядок:
Цитата:
$db->sql_query("SET NAMES 'utf8_latin1_swedish_ci'");
результат:ніякого.
Повернув файл у початковий стан.
Запитання:Що я роблю не так? Бо я поступово починаю втрачати віру у життя.
Велике прохання:При відповіді мені, незважаючи на все викладене вище, прошу не забувати, що я абсолютний пеньок у адмініструванні. Я просто намагаюсь користуватись пошуком і тупо виконую знайдені інструкції.
Тому прошу відповідати мені якомога примітивніше.Сформулюю проблеми ще раз:
1. Бекап старий.
2. Проблеми з кодуванням.
3. Адмін форуму, що потребує перенесення
(тобто я)- має критично низьку кваліфікацію... Чи краще сказати взагалі не має ніякої кваліфікації у цьому питанні...
Заздалегідь дякую за будь-яку підтримку!
З повагою, Роман.