|
Доброго дня шановні модератори та адміни - це питання до Вас!
Я пересічний користувач якого цікавитьдеякі питання , перед завантаженням свого сайту на ваш хостінг(задля збереження трафіку та часу)
я хочу завантажити свій інтернет магазин під керуванням вебасіст,згоден на розміщення реклами-згоден рекламувати вас на обмін користування хостингом,але...... вИНИКЛО ДЕКІЛЬКА ЗАПИТАНЬ,А САМЕ: яке навантаження на хостінг витримуєте ? (так як чув що вебасіст робе дещо велике навантаження на базу mysql) чи потягне Ваш хостынг мый двигунець? реклама у якый стороны екрану та яких розмырыв має бути на безкоштовному хостінгу,якщо можна схему,фото,і т.д Для мене то болюче питання так як утік з хостінгу де заходячи в адмінку сайтуу викидало аж 3 рекламних блоки,які закривали усі кнопки керування ви ,здається , не дозволяєте розміщення інтернет магазинів,чи я щось не так зрозумів? до цього користувався хо.уа -все влаштовувало , окрім дискової квоти. чим кращі Ви???
і останнє,чи відповідаєте Ви цим вимогам?
1. PHP 5.x и выше: 2. PHP safemode должен быть выключен 3. Необходимые расширения PHP: — mysql
— mbstring
— SimpleXML
— DOM XML
— GD
— Zlib (не обязателен) 4. JavaScript включен в настройках браузера: 5. Для директории, в которую установен WebAsyst, включены права на запись: Apache/2.2.4 (Win32) mod_ssl/2.2.4 OpenSSL/0.9.8d PHP/5.2.4 Apache/2.2.4 (Win32) mod_ssl/2.2.4 OpenSSL/0.9.8d PHP/5.2.4 Server at localhost Port 80
|