Форум TopUA.NET

Український Хостинг
Сьогодні: 11 лютого 2012, 05:28

Часовий пояс UTC + 2 годин

Створити нову тему Відповісти  [ 4 повідомлень ] 
Автор Повідомлення
 Тема повідомлення: Як маніпулювати рекламним баннером зверху сайту??? і тд.
ПовідомленняДодано: 20 лютого 2010, 18:08 
Офлайн

Повідомлення: 2
Привіт всім.
Є 3 конкретні питання.
Чесно кажучи люблю рекламу на сайті , але тоді коли вона лежить вертикально - десь у правій чи лівій колонці ,, а не маячить з верху сайту , при чому сама рамка баннеру в раз 10 більша за самий баннер і шей білого кольору.
1) Можна якоcь поміняти кольорову схему рамки на чисто чорну і засунути у праву колонку ? (Движок Joomla)
2) Хочу зробити музичний сайт , там будуть біографії діджеїв , останні новини шоу-бізнесу , сам сайт буде нагружений флеш анімацією , буде доступно десь 30 муз. треків на самому сайті і ше більше за межами сайту ,,,, буде доступно приблизно 10 відео на самому сайті , а решта по адресам з ютуба. Коротше місце на диску я використаю по повній ))), ну і ше радіо модулі.
Питання таке- --- --- - Можна поставити сюда такий сайт ??????
3) Я робив сайт на DLE, а тут нул не можна , того я перенесу сайт на джумлу , і це забере трохи часу (2-3тижня) , тобто з реєстрацією хостингу я явно поспішив ,,,,,,,,,,,,,,,,,, Ну як почекаєте сайт три тижня ?

Догори
 Профіль  

Тема повідомлення: Re: Як маніпулювати рекламним баннером зверху сайту??? і тд.
ПовідомленняДодано: 20 лютого 2010, 20:15 
Офлайн

Повідомлення: 238
1) Ні, не можна. Зате можна відключити показ реклами на сайті за 8 грн./міс.
2) У тебе є ліцензія на розпосюдження цих треків?; Частковий вміст флешу є цілком непоганим, але, якщо більша частина сайту складається з нього, не думаю, що це нормально працюватиме...; Потокове відео дуже небажане, оскільки сильно навантажує сервер.
3) Ні. Твій екаунт проживе кілька днів, потім заблокується, а ще через деякий час "здохне".

Я б порадив придбати VPS, почитати Конституцію ( :D ) та правила хостингу, підучити мову.

Догори
 Профіль  

ПовідомленняДодано: 20 лютого 2010, 21:12 
Офлайн

Повідомлення: 2
R@xXx написав:
У тебе є ліцензія на розпосюдження цих треків?,,,,,,,,Твій екаунт проживе.

ти теж підучи мову ))))
Які ж ви тут усі правильні люди, аж занадто , впринципі похвально що стараєтесь триматися законності і порядності , але це уже занадто, коротше тут тільки блоги можна робити тай і то про Львівських Охайних ХлопчикІВ ))))))))))))))))))
І взагалі скільки тобі років , бо я щось ще небачив такої аж за порядної молоді.

Догори
 Профіль  

ПовідомленняДодано: 20 лютого 2010, 21:36 
Офлайн

Повідомлення: 238
1) Вчу; знаю, що й сам не ідеал (помилок маю дійсно багато, але найчастіше їх роблю через швидкість набору; я знаю, що "account"/"екаунт"="обліковий запис").
2) Та ну, тут стільки проектів хороших зроблено... Почитай http://www.topua.net/forum/forum17.html для цікавості.
3) Зовсім небагато. :) Але достатньо, щоб зрозуміти, що саме можна вимагати від безкоштовного хостингу.

Догори
 Профіль  

Відображати повідомлення за:  Сортувати за  
Створити нову тему Відповісти  [ 4 повідомлень ] 

Часовий пояс UTC + 2 годин

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете додавати файли у цьому форумі