|
Привіт всім. Є 3 конкретні питання. Чесно кажучи люблю рекламу на сайті , але тоді коли вона лежить вертикально - десь у правій чи лівій колонці ,, а не маячить з верху сайту , при чому сама рамка баннеру в раз 10 більша за самий баннер і шей білого кольору. 1) Можна якоcь поміняти кольорову схему рамки на чисто чорну і засунути у праву колонку ? (Движок Joomla) 2) Хочу зробити музичний сайт , там будуть біографії діджеїв , останні новини шоу-бізнесу , сам сайт буде нагружений флеш анімацією , буде доступно десь 30 муз. треків на самому сайті і ше більше за межами сайту ,,,, буде доступно приблизно 10 відео на самому сайті , а решта по адресам з ютуба. Коротше місце на диску я використаю по повній ))), ну і ше радіо модулі. Питання таке- --- --- - Можна поставити сюда такий сайт ?????? 3) Я робив сайт на DLE, а тут нул не можна , того я перенесу сайт на джумлу , і це забере трохи часу (2-3тижня) , тобто з реєстрацією хостингу я явно поспішив ,,,,,,,,,,,,,,,,,, Ну як почекаєте сайт три тижня ?
|