[quote="[LP]LordPro.teus"][
Емм.. я один вбачаю абсурдність у вимогах C & гнучкість?.. Щось одне - навряд хто скаже, що C-додатки для сайту надзвичайно гнучкі й прості в модифікації.. = ))
Стосовно Вордпрес - чогось не здивували, складно було знайти двигунець з вищим навантаженням = ))
Стосовно серверу - Пентіум-90?.. а чого ви чекали?)
Стосовно "протесту" - це не вияв волі, а "стадний інстинкт", радше - не хочеш надавати нашару - то ми тебе осоромимо на всі Тенета... власне, за яким правом?.. Новий вид терору?[/quote]
1- Протест. От ви ж не сприймаєте щось на кшталт "...Марія Матіос - новий роман Бурян у полі" як обява прізвища автора що додає суспільного рейтингу?
То що поганого у , "Марія Матіос у списку авторів котрі вимагають закриття доступу до 'Бурян у полі'"? Згідно логіки програмуванння, має бути двонапрямлена дія!
В жодному разі не було на меті клеймити, чи поганити! Більше того, зараз в [color=#FF0000]"червоному списку"[/color] є автор з яким знайомий і ми спілкувались. І я невважаю, що я його принижую чи ображаю, це його право, він його виявив, я підтримав, але до списку вніс, це моє право, він це знає.
2-Стосвно пентіуму90 - те що працює зараз у е-ліб BIBLOS, витримує 308 одночасних підключень (правда це рекорд

, не зважаючи що це дивно- це все-таки факт! (Двигунець примітивний, дуже навіть, але робочий)
3- Гаразд залишимо С для прийдешніх поколінь, ви не проти

Я насмілюсь, повторно уточнити, то напишете двигунець реально чи як? Вимог написати зможу "дуже" багато (тай код писати постараюсь, якщо допустите)