Форум TopUA.NET

Український Хостинг
Сьогодні: 11 лютого 2012, 05:01

Часовий пояс UTC + 2 годин

Створити нову тему Відповісти  [ 3 повідомлень ] 
Автор Повідомлення
 Тема повідомлення: FTP не працює
ПовідомленняДодано: 14 січня 2010, 18:45 
Офлайн

Повідомлення: 238
На Вашому хостинзі перестало працювати FTP в звичайному режимі (в пасивному працює). Використовую Total Commander. У звичайному режимі швидкість виконання команд FTP (не самого з'єднання) значно вища, ніж у пасивному, тому ним зараз не дуже зручно користуватись.

Я маю два екаунти, на першому є сайт (dvizho.ks.ua/engine.hmarka.net), там все до сьогоднішнього дня чудово працювало. Мій новий сайт - c-freed.bei123.com/cleanfreedom.hmarka.net

Хоча, це не величезна проблема - на багатьох хостингах підтримується тільки пасивний режим.

Серйозна проблема для мене в NET2FTP, Вашому веб-базованому FTP-клієнту. Через нього неможливо розпаковувати zip-архіви.

Я хочу встановити Joomla! на новий сайт, розпакувавши встановлювальні файли із архіву, скопіювавши архів попередньо на сайт (по одному 4179 файлів копіювати на сервер просто жахливо, а комплексне копіювання триває біля години і часто дає збої). Копіюється архів без проблем, але не розпаковується.

Технічні деталі збою в Net2FTP:
The error occured in file /apache2/htdocs/webftp/includes/filesystem.inc.php on line 56.

* function ftp_openconnection (/apache2/htdocs/webftp/includes/filesystem.inc.php on line 1922)
* function ftp_unziptransferfiles (/apache2/htdocs/webftp/modules/unzip/unzip.inc.php on line 263)
o argument 0: Array
* function net2ftp_module_printBody (/apache2/htdocs/webftp/main.inc.php on line 317)
* function net2ftp (/apache2/htdocs/webftp/index.php on line 55)
o argument 0: printBody

Догори
 Профіль  

Тема повідомлення: Re: FTP не працює
ПовідомленняДодано: 14 січня 2010, 22:27 
Офлайн

Повідомлення: 238
FTP зараз працює нормально (мабуть, у мене щось із компом було), а от те, що із Net2FTP - проблема з конфігурацією Ваших серверів, а конкретно - з конфігураційними файлами самого Net2FTP.

Шановний Дмитре! Поділіться потім, якщо не секрет, що саме сталося із Net2FTP. Зображення

В моїй п'ятірці найкращих безкоштовних хостингів Ваш поки що найперший (а я багато чого переюзав), не псуйте ж це враження!

P.S. Встановлювальні файли Joomla! розпакував досить вразливим PHP-скриптом. Пробачте. Зображення Він уже видалений. Зображення

Догори
 Профіль  

Тема повідомлення: Re: FTP не працює
ПовідомленняДодано: 18 січня 2010, 07:23 
Офлайн
TopUA: Адміністратор

Повідомлення: 2455
Вітаю,

Нажаль, з розпакуванням .zip на сервері є проблема, однак, швидко її усунути немає можливості... Дуже шкода що це створює незручності.

Догори
 Профіль  

Відображати повідомлення за:  Сортувати за  
Створити нову тему Відповісти  [ 3 повідомлень ] 

Часовий пояс UTC + 2 годин

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете додавати файли у цьому форумі