[LP]LordPro.teus написав:
Дмитро, +1
B.O.M., за останні кілька років (2-3 - точно) я перечитав
усі теми та повідомлення на цьому форумі... такого унікуму як Ви (де під "унікум" не мається на увазі "геніальний хакер") тут ще не було - і маю надію, більш ніколи не буде
Щодо форуму... ви про той, що був у "Оцінка сайтів"?.. Та не переживайте так, туди не було вкладено ані сил, ані енергії, ані часу... нічогісінько.
Стосовно надійності... в мене усе працює ще з вересня 2006 року без перебоїв.. справді, люди, ото й судіть про надійність цього хостингу
Цитата:
Адмін, даю час добре подумати до завтра, 12.00
Баш)
Цитата:
на новому безкоштовному хостингу від org.ua
Думав, думав... не дійшло)
Ні, якщо просто так блокують користуачів (а мене заблокували просто так), то що ж це за хостинг, до біса?
Туди було вкладено багато зусиль і часу, оскільки, як я вже писав раніше, я новачок в розробці таких форумів.
І буду дуже вдячний Дмитру, забуду про все, що було, і попробую попемонтувати форум підтримки, якщо він розблокує форум (маю на увазі той, що я розмістив на хостингу топюа нет, а не в юа.форумс).
Нагадаю з чого це все почалося: 1) Спочатку я навіть дружив з адміном, все було нормально, я вірив в надійність системи. 2) Адмін згодом почав ігнорувати всі мої поради та попередження, а навіть почав банити акаунти на форумі підтримки юа.форумс (той, який я невдовзі взламав). Отак! (і да, хостинг на org.ua навіть кращий, бо там Вашого рекламного банера від adsence немає).
P.S. Нічого смішного в своїх постах я не бачу, і не знаю що там може бути написано смішного?

Да, того унікуму можливо не буде, якщо розблокуєте форум, і якщо будете нормально ставитись до користувачів.