Цитата:
Як ви й самі сказали - 5-7 штук - але є. А отже, сенсу робити ще один?..
якби вони були по якості хоча б на середньому рівні, то сенсу й не було б. але коли мені знодобилося прочекати 1,5к сторінок на сайтмап, я задумався.
Цитата:
До речі, чому Google Sitemap?.. Це не їхній власний стандарт... та й використовують не лише у Google..
я знаю. коли я його робив, його піддержував тільки гугл, мсн та яху, я зробив ставку на гугл, так і назвав. пізніше і яндекс почав його піддержувати. тому...
Цитата:
P.s.: до речі, все одно порівняно з sitemap генерованими самими CMS усі ці сервіси відпадають по якості... особливо за параметром updated - це ідіотизм вказувати до всіх сторінок його однаково - як результат, пошукові системи нераціонально витрачають свої потужності та/чи ігнорують цей параметр
ну що ж поробиш... взагалі, багатої ролі це не грає.. пошуковим системам головне аби урла була. а якщо тобі не подобається, я не заставляю користуватися ним, роби так як вважаеш за потрібне.
щодо cms - у них є свої генератори, хай ними і користуються, я не маю нічого проти. такі сервіси для html сайтів і хто не має автоматичніх генераторів.
Цитата:
P.p.s.: перевірив свій сайт генератором, визначено 119 сторінок... при 128 - і в таких випадках ліміт на 500/2000 ролі геть не грає
урл в ПМ, гляну що там.
мій сервіс також відрізняється від інших тим, що я завжди піддержую користувачів та виправляю найдені баги.
Цитата:
Ложь. По гибкости есть решения в разы удобнее данного.
слухай, кажи або конкретніше, або нічого не кажи.. а то спадає на думку що ти тільки балакати вмієш
Цитата:
Сайт действительно полезный. Равных ему нет
дякую